Bascon | Over Ons
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,elementor-default
 

Over Ons

Staal is ons materiaal

Bascon Staalconstructies is een Haags familiebedrijf. Opgericht in 2001 en inmiddels onder leiding van de tweede generatie.

Bascon heeft zich gespecialiseerd in het bewerken van metaalvormen naar de wensen en behoeften van de klant. Zo assembleren wij staalconstructies, roest vast stalen schoorstenen, stalen brandtrappen, sierhekken en dit is een kleine greep uit de vele voorbeelden van de producten die door ons worden geassembleerd.

Wij werken voor particulieren, aannemers, architecten en beeldend kunstenaars. Ons team bestaat uit vakmannen met veel ervaring in het ontwerpen, technisch doorrekenen, maken en monteren van staalconstructies. We werken snel, zijn flexibel en pas tevreden als u tevreden bent.

Neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvende offerte